Emiel
Marije te Raa

het Team

Over de coaches

De twee hoofdcoaches van ReRunYourself zijn Emiel en Marije. We hebben onze eigen talenten en expertise. Bij veel klanten bundelen we onze krachten. Soms past het beter als begeleiding via een van ons plaatsvindt. 

Emiel

Emiel

Emiel is een pragmatisch en bevlogen coach. Hij denkt met je mee zodat (trainings)adviezen perfect passen in jouw leven. Ook kan hij spiegelen als geen ander en geeft je daardoor inzichten over jezelf.

Emiel is een groot liefhebber van sport, bewegingsagogiek, (sport)voeding en herstel. Hij heeft honderden atleten begeleid met trainingsschema’s, het geven van trainingen, inspanningsmetingen, sportmassage en coaching op voeding en herstel.

Emiel heeft een open blik en ziet snel wat jij nodig hebt als mens en atleet. Dit weet hij fijnloos te combineren. Hij werkt praktisch, snel en gepassioneerd. Klanten worden geraakt door zijn enthousiasme, ware aandacht en kundigheid op het gebied van trainingsleer, herstel en didactiek.

Zelf is Emiel een ervaren sportman en was jaren actief in de subtop van het Nederlandse hardlopen. Een van de hoogtepunten was zijn marathon in 2.32.36. De laatste jaren heeft Emiel zich toegewijd aan triatlon en wielrennen. In de zomer van 2018 nam hij deel aan zijn eerste ironman in Roth (Dui) en finishte in 9:44:06.

Emiel biedt trainingsbegeleiding en coaching op maat en helpt sporters in het maken van keuzes op het gebied van training, voeding en herstel. Als sportmasseur werkt hij met ambitieuze recreanten tot en met topatleten van internationaal niveau. Emiel geeft regelmatig presentaties en traint bedrijventeams. Daarnaast is Emiel docent LO.

Heb je een vraag voor Emiel? 

Mail: emiel@rerunyourself.nl of bel: 0654957249

Marije te Raa

Marije

Vanuit haar verlangen om ambitieuze sporters en professionals holistisch te begeleiden in energie en presteren, richtte Marije Pieterse-te Raa ReRunYourself op.

‘Energie is de basis van alles en kan op zoveel manieren beïnvloed worden.  Ik vind het fantastisch als een sporter ervaart dat een energetische behandeling (energiesessie) net zo slim is voor je herstel, energie en prestaties als een goede sportmassage, een passend trainingsschema, 1-op-1 coaching of de juiste sportdrank.’ 

Marije heeft een achtergrond als gedragswetenschapper en heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een zeer ervaren energiecoach die wetenschap en intuitie combineert. Marije werkt veel met ambitieuze professionals en (top)sporters. Ze kan energetische begeleiding tastbaar en begrijpelijk maken. Haar energiecoaching, praktische adviezen, humor en openheid laat mensen ontspannen, opladen en lachen.

De laatste jaren hielp Marije veel klanten van hun energie-, spannings- en overtrainingsklachten af. Ze begeleidt mensen naar nieuwe overtuigingen en energie in hoofd en lijf. Daarnaast biedt Marije regelmatig clinics en 1-op-1 trainingen voor een efficiënte en natuurlijke hardlooptechniek.

Marije was meervoudig Nederlands Kampioen 1500m, liep op deze afstand een persoonlijk record van 4.10.98 en was in 2009 finalist op de 1500m tijdens de Europese Kampioenschappen indoor in Turijn. In de afgelopen jaren maakte Marije de switch van baanatletiek naar duathlon. De natuur is een grote inspiratiebron voor haar.

Heb je een vraag voor Marije? 

Mail: marije@rerunyourself.nl of bel: 0624226506