Emiel

het Team

Over de coaches

De energiecoach van ReRunYourself is Marije. Daarnaast werkt sport- en leefstijlcoach Emiel ook met sommige ReRunYourself klanten. We hebben onze eigen talenten en expertise. Veel klanten werken 1-op-1 met ons. Bij sommige klanten bundelen we onze krachten. 

Emiel

Emiel

Emiel is een pragmatisch en bevlogen coach. Hij denkt met je mee zodat (trainings)adviezen perfect passen in jouw leven. Ook kan hij spiegelen als geen ander en geeft je daardoor inzichten over jezelf.

Emiel is een groot liefhebber van sport, bewegingsagogiek, (sport)voeding en herstel. Hij heeft honderden atleten begeleid met trainingsschema’s, het geven van trainingen, inspanningsmetingen, sportmassage en coaching op voeding en herstel.

Emiel heeft een open blik en ziet snel wat jij nodig hebt als mens en atleet. Dit weet hij fijnloos te combineren. Hij werkt praktisch, snel en gepassioneerd. Klanten worden geraakt door zijn enthousiasme, ware aandacht en kundigheid op het gebied van trainingsleer, herstel en didactiek. 

Zelf is Emiel een ervaren sportman en was jaren actief in de subtop van het Nederlandse hardlopen. Een van de hoogtepunten was zijn marathon in 2.32.36. De laatste jaren heeft Emiel zich toegewijd aan triatlon en wielrennen. In de zomer van 2018 nam hij deel aan zijn eerste ironman in Roth (Dui) en finishte in 9:44:06. In september 2019 werd hij 2e tijdens de Europese Kampioenschappen Lange Afstand Triatlon in Almere.  In die wedstrijd werd hij tevens Nederlands Kampioen in een tijd van 9:35:27. 

Emiel biedt trainingsbegeleiding en coaching op maat en helpt sporters in het maken van keuzes op het gebied van training, voeding en herstel.  Hij werkt met ambitieuze recreanten tot en met topatleten van internationaal niveau. Emiel geeft regelmatig presentaties en traint bedrijventeams. Daarnaast is Emiel docent LO.

Heb je een vraag voor Emiel? 

Mail: emiel@rerunyourself.nl of bel: 0654957249

Marije

De samenwerking tussen lijf, brein en omgeving intrigeert Marije Pieterse-te Raa al van jongs af aan. Net zoals heling, het effect van overtuigingen, energiewerk, quantum fysica en de werking van natuur haar al op jonge leeftijd interesseerden. ‘Toch durfde ik jarenlang niet te zeggen dat ik dit interessant vond. Dat was toch raar en zweverig? Ik hield ook van sport en presteren. Dat leek een andere wereld.’ 

‘Inmiddels weet ik beter. Juist een  holistischbenadering van je gezondheid en energie, geeft giga resultaten. Op alle levensgebieden. Om meer mensen die ervaring te kunnen geven, richtte ik ReRunYourself op.’ 

Marije heeft een achtergrond als gedragswetenschapper (orthopedagoog). Ze merkte al snel dat alleen psychologische begeleiding haarzelf en haar cliënten onvoldoende effect bracht. Marije ontwikkelde zich tot een energiecoach die beweging, psychologische en energetische begeleiding combineert.  

In haar coaching gebruikt Marije wetenschap, ervaring en intuitie. Marije kan snel analyseren en legt verbindingen tussen verschillende gebieden bloot. Ze kan energetische begeleiding tastbaar en toepasbaar maken. Marije houdt van ware verbinding en raakt graag de kern. Mensen komen  letterlijk en figuurlijk in beweging als ze door Marije gecoacht worden of een Energiesessie volgen. Haar praktische adviezen, humor en openheid laat mensen ontspannen, opladen en lachen. 

Marije hielp al veel mensen van hun energie-, spannings- en overtrainingsklachten af. Naast individuele coaching geeft Marije clinics, workshops en teamtrainingen. Ze brengt teams in beweging en helpt hen naar een nieuwe energie en workflow.

Voor de sportliefhebbers: Marije was jarenlang 1500m loopster en werd meervoudig Nederlands Kampioen. Ze liep deze afstand in een persoonlijk record van 4.10.98 en was in 2009 finalist op de 1500m tijdens de Europese Kampioenschappen indoor in Turijn.  In de afgelopen jaren maakte Marije de switch van baanatletiek naar duathlon (wielrennen en hardlopen). De natuur is een grote inspiratiebron voor haar.

Heb je een vraag voor Marije? 

Mail: marije@rerunyourself.nl of bel: 0624226506