Trainingsbegeleiding

creeer de fitheid en vaardigheden waar jij naar verlangt

Ben jij een ambitieuze actieveling die vooruit wil in sport? Wil jij hardlopen, fietsen, zwemmen, of alledrie? En wil je een onderbouwd programma dat volledig aansluit bij jouw wensen, leven en trainingshistorie? Meld je dan aan voor onze trainingsbegeleiding. Samen bouwen we aan de fitheid en vaardigheden waar jij naar verlangt. Op welk niveau dan ook.

Onze trainingsbegeleiding wordt gegeven door coach Emiel. In zijn begeleiding combineert hij zijn kennis en kunde op het gebied van trainingsleer en coaching. Emiel begeleidt vanuit zijn hart. Hij vindt het prachtig om samen met jou te bouwen aan je sportieve dromen.

Wij werken in TrainingPeaks en vragen onze atleten dat ook te doen. Zo kunnen we optimaal communiceren over jouw trainingen.

De intensiteit van de trainingsbegeleiding stemmen we af op jouw wensen. De meeste atleten die worden begeleid door Emiel hebben behoefte aan meerdere contactmomenten per week. Niet zo gek. Energie fluctueert. En dus ook (sportieve) input en output. Soms is er zelfs dagelijkse afstemming via telefoon, whatsapp en Trainingpeaks.

Wij weten als geen ander hoe mooi en vervullend sport kan zijn. Voor ons is de combinatie met natuur daarbij van cruciaal belang. Om optimaal plezier en succes te ervaren in sport, is het belangrijk dat jouw trainingen aansluiten bij jouw fun-factors. In de trainingsbegeleiding helpen we je (her)ontdekken wat jouw fun-factors zijn. Deze verweven we in een gebalanceerd en opbouwend trainingsprogramma. Zo ervaar je volop energie en plezier in jouw trainingen, en bouw je ondertussen aan de fitheid en vaardigheden die jij wenst te creëeren. 

Wil je ReRunYourself Trainingsbegeleiding? Neem contact met ons op.