Trainingsbegeleiding

bouwen aan de prestaties waar jij naar verlangt

Ben jij een ambitieuze actieveling die vooruit wil in sport? Wil jij hardlopen, fietsen, zwemmen, of alledrie? En wil je een onderbouwd programma dat volledig aansluit bij jouw wensen, leven en trainingshistorie? Meld je dan aan voor onze trainingsbegeleiding. Samen bouwen we aan de prestaties waar jij naar verlangt. Op welk niveau dan ook.

Onze trainingsbegeleiding wordt gegeven door coach Emiel. In zijn begeleiding combineert hij zijn kennis en kunde op het gebied van trainingsleer en coaching. Emiel begeleidt vanuit zijn hart. Hij vindt het prachtig om samen te bouwen aan jouw sportieve dromen.

Wij werken in TrainingPeaks en vragen onze atleten dat ook te doen. Zo kunnen we optimaal communiceren over jouw trainingen.

De intensiteit van de trainingsbegeleiding stemmen we af op jouw wensen. Er is minimaal 1 keer per week contact, maar dit kan oplopen tot dagelijkse afstemming via telefoon, whatsapp en Trainingpeaks.

Wij weten als geen ander hoe mooi en vervullend sport is. Het is een van de dingen die we het liefste doen. Voor ons is de combinatie met natuur daarbij van cruciaal belang. Om optimaal plezier en succes te ervaren tijdens sporten, is het belangrijk dat jouw trainingen aansluiten bij jouw fun-factors. Die zien er voor iedereen anders uit. Tijdens jouw ReRun helpen we je (her)ontdekken wat jouw fun-factors zijn. Deze verweven we in een gebalanceerd en opbouwend trainingsprogramma. Zodat je de meeste energie haalt uit jouw trainingen.

Wil je ReRunYourself Trainingsbegeleiding? Neem contact met ons op.