Gisteren nam Emiel Pieterse een enthousiaste en ervaren groep wielrenners mee tijdens een presentatie bij Roelofs in Arnhem. Sinds begin dit jaar werken Emiel en Roelofs samen, waarin zij kennis, kunde en passies samenvoegen.

Roelofs is een prachtige fietsspeciaalzaak met niet alleen hoogwaardige fietsen en producten. Ook een langdurige relatie met klanten waarin er interesse is in de mens achter de klant, wordt belangrijk gevonden. Dit was gisteravond duidelijk voelbaar.

Emiel deelde zijn visie op trainen en liet de aanwezigen verder kijken dan die ene training, die ene trainingsweek, en zelfs dat ene trainingsjaar. 

Tijdens zijn presentatie legde Emiel uit wat er fysiologisch met je gebeurt tijdens verschillende trainingsvormen en rusten. Bij welke intensiteit is welk energiesysteem dominant? Wat is het belang van een inspanningstest hierin? Wanneer kies je voor welke trainingsvorm in combinatie met jouw andere activiteiten in een dag, week, maand, jaar? Welke impact heeft rust, voeding en vocht hierin?

Door kennis en bewustzijn op deze zaken, kan je keuzes maken. En daar werden de deelnemers vol enthousiasme in aangezet. Na afloop kregen ze sportvoeding van ByeNutrition mee om thuis uit te testen. ByeNutrition biedt sportvoeding met een natuurlijke basis. Daar houden wij van. Vandaar dat ReRunYourself alweer 2 jaar samenwerkt met ByeNutrition.