ReRunYourself

We care about your Energy. Do you?

WAAROM RERUNYOURSELF?

 ‘Zodra je als mens ervaart dat je jouw lijf en geest in dienst kan stellen van het grotere geheel, ziet de wereld er anders uit en ga je een totaal andere energie ervaren. Je voelt kracht en rust tegelijk. Het wordt helder in je hoofd. Je lijf voelt fit en energiek. En je zet resultaten neer die in lijn zijn met wat jij werkelijk wil en kan. Het is je geboorterecht om deze energie te ervaren.

In de sportwereld en het zakenleven zie ik veel mensen die deze energie niet ervaren. Juist in de gebieden waar mensen ambities hebben, ligt het op de loer om de verbinding tussen hoofd, hart en lijf te verliezen. Voor veel sensitieve mensen komt daar vaak nog een dot spanning bovenop. 

En dat is zonde. Want, met zowel ambities als resultaat neerzetten is niets mis. Alleen…vanuit welke energie doe jij dat? 

Door de jaren heen heb ik gemerkt dat ik mensen kan begeleiden bij het terugvinden van hun oerenergie en levenslust. Dit heb ik vertaald in mijn bedrijf ReRunYourself. 

Via een holistische aanpak begeleiden we mensen naar die optimale energie. Waarom holistisch? Energie kan op veel manieren worden beïnvloed. Mentaal, fysiek en energetisch. Juist als je gaat voor goud, heb je baat bij een aanpak op mentaal, fysiek en energetisch niveau. Onze ReRunYourself begeleiding is gestoeld op wetenschap, kunde, intuïtie en kennis van de natuur. Voor onze klanten bundelen we onze kennis en ervaring uit de topsport, psychologie, energiebegeleiding, trainingsleer, (sport)voeding en verzorging. In onze coaching zoeken we naar ware verbinding.

Tijdens een ReRunYourself traject leren mensen zelf de vitale energie opwekken die mogelijk is. Dat vergroot niet alleen hun eigen geluk en levenslust. Het heeft impact op alles en iedereen om hen heen.’ 

– Marije Pieterse-te Raa – oprichtster van ReRunYourself

Voor wie?

ReRunYourself werkt veel met sensitieve sporters en professionals die vooruit willen. Onze klanten zijn vaak ambitieus en weten wat het is om te presteren in sport, werk of privégebied. Veel van onze klanten houden van sport, natuur en persoonlijke ontwikkeling. Van onze klanten horen we vaak terug dat ze zich bij ReRunYourself begrepen voelen en een unieke begeleiding ervaren die doordringt tot de kern. 

ONZE WERKWIJZE


Begeleiding Op maat

Ieder brein en lijf reageert anders. Daarnaast verschillen onze levens en diepe (hart)verlangens van elkaar. Vandaar dat in onze begeleiding altijd 1-op-1 sessies plaatsvinden en programma’s op maat worden gemaakt.

Holistische aanpak

In onze begeleiding kijken we naar jou als geheel. Wij gaan ervan uit dat we als mens een eenheid zijn van lichaam, geest en ziel. Dit betekent dat we bestaan uit fysieke, mentale, emotionele en spirituele facetten die steeds met elkaar in wisselwerking zijn.
In onze begeleiding nemen we al die facetten mee. Door een holistische begeleiding vergroten we niet alleen het effect, we werken ook duurzaam, omdat verandering op alle gebieden plaatsvindt.

ReRun_Yourself_Marije_14_staand
ReRun_Yourself_Marije_11_staand

Vooruitgang door opruimen

Als het gaat om presteren hebben de meeste van ons geleerd: ‘hard work pays off’. Wij kijken anders naar presteren. Prestaties zijn in onze ogen niets anders dan manifestaties van energie.
Of je nou als wedstrijdsporter wil presteren in jouw piekwedstrijd, als recreant wil genieten van jouw dinsdagavondtraining, of op je werk een goed eindproduct wil neerzetten; als energie vrij richting jouw doel stroomt, kan een topprestatie volgen.
Je zal gedisciplineerd dingen moeten doen (trainen) om die energie te activeren. Maar, om vrij baan te maken voor die energie zijn twee andere dingen belangrijk: helderheid over het doel & schoonmaken van de route.
Daarvoor mogen je lijf en geest zo schoon mogelijk worden. Bij ReRunYourself helpen we je hierbij. Bijvoorbeeld door energiesessies waarbij we direct energieblokkades opheffen. Door 1-op-1 coaching en trainingsbegeleiding om verstorend (trainings)gedrag, gedachten en emoties te veranderen. Of door het opschonen van je lijf en brein met behulp van onze voedings- en verzorgingsadviezen. Want, hoewel ‘hard work’ af en toe nodig is, heeft dat vooral effect op een schoon wegdek.

Plezier

Wij weten als geen ander hoe mooi en vervullend sport is. Het is een van de dingen die we het liefste doen. Voor ons is de combinatie met natuur daarbij van cruciaal belang. Om optimaal plezier te ervaren tijdens sport, werk en in je dagelijks leven, is het belangrijk dat er aansluiting is bij jouw fun-factors. Die zien er voor iedereen anders uit. Tijdens jouw ReRun helpen we je (her)ontdekken wat jouw fun-factors zijn. In sport, werk en je dagelijks leven.