Energiecoaching

Gun jezelf de energie om te zijn wie je bent.

 

Energiecoaching is een combinatie van gesprek, energiewerk en doen. Zo combineren we informatie uit jouw ‘onzichtbare’ lagen met het ‘zichtbare’ en voelbare via jouw lijf en emoties. Vervolgens maken we het praktisch toepasbaar in jouw dagelijks leven.

 Energiecoaching wordt gegeven door Marije Pieterse-te Raa. 

Wat is een energiesessie?

Een Energiesessie vindt plaats op een behandelbank (zoals bij een fysiotherapeut of masseur) of op afstand. Samen met Marije ontdek je wat jouw energielichaam op dat moment te vertellen heeft. Marije ‘leest’ als het ware de energetische informatie. Samen vertalen we het naar jouw dagelijks leven en ontdekken we hoe jij zelf meer ruimte kan maken om vanuit energie te leven. Wat betekent de energie die jij voelt in de dagelijkse praktijk voor de keuzes die je maakt, en je gedachten, emoties en gedrag? 

Vaak zijn innerlijke conflicten zichtbaar in ons systeem, en dus ook in een energielichaam. Dat heb je soms niet in de gaten, maar ondertussen loop je wel steeds tegen dezelfde problemen aan in je dagelijks leven, relaties, lijf, of fitheid. Door via energie te werken, kunnen we informatie achterhalen die via de geest nog niet wordt begrepen. Energiewerk is daardoor heel direct, praktisch, en biedt je precies waar jij (vanuit je kern) mee aan de slag wil in dit moment. 

Marije helpt je met de vertaalslag naar de praktijk, zodat je er ook echt iets mee kan. 

Wat is een energielichaam?

Ieder mens heeft een energielichaam. Net zoals we bijvoorbeeld een fysiek lichaam hebben. We kunnen het energielichaam doorgaans niet zien met het blote oog, maar we kunnen het wel voelen. Ons energielichaam is net als een vingerafdruk: het is uniek en past bij jou. Zodra energie vrij stroomt, voelen we ons doorgaans vitaal en opgeruimd, kunnen we helder denken, ontspannen maar ook inspannen. We kunnen dan gemakkelijker vanuit een bewuste staat naar ons denken en handelen kijken. Onze emoties zijn hierbij een soort richtingaanwijzers.  

 

De energiesessies van Marije zijn een heel mooi en waardevol samenkomen van energie, wijsheid, inzichten, duidelijkheid, kennis en humor. Ze maakt dat ik rust, kracht en vertrouwen ervaar in relatie tot het opnieuw leren gebruiken van mijn lijf en het terugvinden van mijn oorspronkelijke zelf, kracht en het plezier in bewegen.'​
Reina (42)
Schrijfster kinderboeken, moeder en natuurliefhebber
'Tijdens de Energiesessies kan Marije dingen waarnemen die ik zelf niet altijd kan waarnemen of waar ik me in ieder geval niet altijd bewust van ben. Ik heb ervaren wat energetisch werk kan doen. Spanning in mijn keel en borstgebied werd minder. Stukje bij beetje ben ik aangemoedigd om contact te maken met mijn gevoel en te luisteren. Het effect van de sessies op mijn dagelijks leven is ontzettend groot.'
Saskia (32)
Trainer, coach

Tijdens een Coachingstraject met Energiesessies horen we vaak van klanten terug 

dat ze een of meer van onderstaande zaken ervaren:

  • Meer PLEZIER
  • VRIJHEID in denken
  • RUIMTE en LICHT in het lichaam
  • Gemakkelijker kunnen VOELEN
  • Durven HANDELEN
  • In BEWEGING komen
  • Verruiming van BEWUSTZIJN

 

Waar spreken we af?

Voor Energiecoaching ben je van harte welkom in onze praktijkruimte in de bossen van Wolfheze (Veluwe). Ook is er de mogelijkheid om Energiecoaching op afstand te volgen. In dat geval maken we een afspraak via Zoom of telefonisch. 

Prijzen:

Particulier Tarief:

Energie & Coachingsessie: €110,- 

Mini-Traject van 3 sessies: €300,- 

Prijzen zijn exclusief BTW. 

Zakelijk Tarief:

Prijs in afstemming tot het (reintegratie) traject van de medewerker. 

 

Adres Praktijkruimte:

Wolfhezerweg 120-10

6874 AW Wolfheze


Op Afstand:

link wordt toegestuurd