Energiecoaching

Gun jezelf de energie om te zijn wie je bent.

 

Energiecoaching is een combinatie van gesprek, energiewerk en doen. Zo combineren we informatie uit jouw ‘onzichtbare’ lagen met het ‘zichtbare’ en voelbare via jouw lijf en emoties. Vervolgens maken we het praktisch toepasbaar in jouw dagelijks leven.

 Energiecoaching wordt gegeven door Marije Pieterse-te Raa. 

Wat is energiecaching?

Tijdens Energiecoaching ontdek jij samen met Marije wat jouw energielichaam op dat moment te vertellen heeft. Marije ‘leest’ als het ware de energetische informatie die jij op dat moment uitzendt. Samen vertalen we dit naar jouw dagelijks leven en ontdekken we hoe jij zelf meer ruimte kan maken om vanuit energie te leven. Wat betekent de energie die jij voelt in de dagelijkse praktijk voor de keuzes die je maakt? Oftewel; welke energie zit er achter jouw gedachten, emoties en gedrag? En hoe kan je daar mee spelen?

Vaak zijn innerlijke conflicten zichtbaar in ons systeem, en dus ook in een energielichaam. Dat heb je soms niet in de gaten, maar ondertussen loop je wel steeds tegen dezelfde problemen aan in je dagelijks leven, relaties, lijf, of fitheid. Door via energie te werken, kunnen we informatie achterhalen die via de geest nog niet wordt begrepen. Energiewerk is daardoor heel direct, praktisch, en biedt je precies waar jij (vanuit je kern) mee aan de slag wil in dit moment. 

Marije helpt je met de vertaalslag naar de praktijk, zodat je er ook echt iets mee kan. 

Wat is een energielichaam?

Ieder mens heeft een energielichaam. Net zoals we bijvoorbeeld een fysiek lichaam hebben. We kunnen het energielichaam doorgaans niet zien met het blote oog, maar we kunnen het wel voelen. Jouw energielichaam is uniek en past bij jou. Zodra energie vrij stroomt, voelen we ons doorgaans vitaal en opgeruimd, kunnen we helder denken, ontspannen maar ook inspannen. We kunnen dan gemakkelijker vanuit een bewuste staat naar ons denken en handelen kijken. Onze emoties zijn hierbij een soort richtingaanwijzers.  

 

De energiesessies van Marije zijn een heel mooi en waardevol samenkomen van energie, wijsheid, inzichten, duidelijkheid, kennis en humor. Ze maakt dat ik rust, kracht en vertrouwen ervaar in relatie tot het opnieuw leren gebruiken van mijn lijf en het terugvinden van mijn oorspronkelijke zelf, kracht en het plezier in bewegen.'​
Reina
Schrijfster kinderboeken, moeder en natuurliefhebber
'Tijdens de Energiesessies kan Marije dingen waarnemen die ik zelf niet altijd kan waarnemen of waar ik me in ieder geval niet altijd bewust van ben. Ik heb ervaren wat energetisch werk kan doen. Spanning in mijn keel en borstgebied werd minder. Stukje bij beetje ben ik aangemoedigd om contact te maken met mijn gevoel en te luisteren. Het effect van de sessies op mijn dagelijks leven is ontzettend groot.'
Saskia
Trainer, coach

 

Hoe ziet een sessie eruit?

Energiecoaching kan plaatsvinden via een Scan & Go. Hiervoor hoef je geen tijd af te spreken. Je ontvangt terugkoppeling via de mail. (Lees hier meer informatie over de Scan & Go). 

Een tweede mogelijkheid is een online sessie via Zoom. Voordat we de Zoom-meeting ingaan stemt Marije zich op jou af en verricht energiewerk. Tijdens de online sessie gaan we hier dieper op in. Gesprek, oefeningen om het lichaam en de geest in een bepaalde staat te brengen en energiewerk vinden plaats. 

Een derde mogelijkheid is een live sessie in de praktijkruimte in de bossen van Wolfheze (Veluwe). Live sessies worden individueel afgestemd in tijd en prijs. In een live sessie werken we toe naar doen en leven. Ben je enkel op zoek naar inzichten en heling? Dan zijn dit wellicht op dit moment niet de passende sessies voor jou. 

Tijdens alle vormen van Energiecoaching verkennen we hoe energie via jou in beweging komt. Dat vraagt van jou dat je af en toe sprongetjes durft te maken. Bijvoorbeeld door hernieuwde perspectieven. In probeersels. Door het verkennen van nieuw gedrag. Of in het maken van keuzes. Want, juist door te leven kan je leren hoe energie via jou beweegt. 

Ik help je door het zicht helder te houden, informatie te koppelen, energie praktisch te maken, af en toe een geintje te maken, en je aan te moedigen als dat nodig is. 

Prijzen & Praktisch:

Live sessie:

In afstemming met jou. Via de telefoon bespreken we wat jij wil en bespreken we de mogelijkheden.  

Online sessie:

Energie & Coachingsessie: €130,- 

Mini-Traject van 3 sessies: €330,- 

Scan & Go:

Scan & Go: €25,- 

Maandtraject Scan & Go: €88,- (maand lang iedere week een Scan & Go)

Prijzen zijn exclusief BTW. 

Adres Praktijkruimte:

Wolfhezerweg 120-10

6874 AW Wolfheze


Op Afstand:

link wordt toegestuurd