ReRunYourself

We care about your Energy. Do you?

WAAROM RERUNYOURSELF?

 ‘Zodra je als mens ervaart dat je jouw lijf en geest in dienst kan stellen van het grotere geheel, ziet de wereld er anders uit en ga je een totaal andere energie ervaren. Je voelt kracht en rust tegelijk. Na de chaos wordt het helder in je hoofd. Je gaat andere keuzes maken en je lijf zal steeds fitter en energieker voelen. Je zet resultaten neer die in lijn zijn met wat jij werkelijk wil en kan. Het is je geboorterecht om deze energie te ervaren. En het heeft impact op alles en iedereen om jou heen.’ 

– Marije Pieterse-te Raa – oprichtster van ReRunYourself

Voor wie?

ReRunYourself werkt veel met avontuurlijke en vaak sensitieve mensen die vooruit willen. Ze durven buiten de gebaande paden te gaan. Veel van onze klanten houden van natuur, beweging en persoonlijke ontwikkeling. Van onze klanten horen we vaak terug dat ze zich bij ReRunYourself begrepen voelen en een unieke begeleiding ervaren die doordringt tot de kern. 

ONZE WERKWIJZE


Begeleiding Op maat

Ieder brein en lijf reageert anders. Daarnaast verschillen onze levens en diepe (hart)verlangens van elkaar. Vandaar dat onze individuele coaching altijd op maat is en afgestemd op het moment.

Holistische aanpak

In onze begeleiding kijken we naar jou en je omgeving als geheel. Wij gaan ervan uit dat we als mens een eenheid zijn van de ziel en verschillende lichamen, zoals een fysiek lichaam, mentaal lichaam (geest) en energielichaam. Deze zijn steeds met elkaar in verbinding. En zijn op verschillende manieren te beïnvloeden . De gedeelde noemer is Energie.

BW20200626 Marije-3221

Creaties van energie

Als het gaat om resultaat gaat, hebben de meeste van ons geleerd: ‘hard work pays off’. Wij kijken anders naar presteren. Resultaat is in onze ogen niets anders dan manifestatie van energie. Creatie dus eigenlijk.

Of je nou als wedstrijdsporter wil presteren in jouw piekwedstrijd, op je werk een goed eindproduct wil neerzetten, thuis de boel goed geregeld wil hebben, een fijne relatie wilt, of als ondernemer een goedlopend bedrijf wil runnen; het gaat om manifesteren van energie.


VRIJ BAAN OM TE PRESTEREN
Wat vaak wordt vergeten, is vrij baan te maken voor resultaat. Oftewel: je lijf en geest zo schoon mogelijk maken voor creaties van energie. Bij ReRunYourself vertalen we dit heel praktisch voor je.

Bijvoorbeeld door Energiesessies en 1-op-1 Coaching waarin we energiewerk praktisch en begrijpelijk maken en op de diepere lagen energie transformeren. Of door het opschonen van je lijf en brein met behulp van onze trainings-, bewegings-, voedings- en verzorgingsadviezen.

In Beweging

In individuele trajecten, workshops en trainingen maken we vaak gebruik van beweging. Door met je hele lijf in beweging te komen, worden ook mentale en emotionele processen gestimuleerd. Dit vergroot de kans op inzichten over je huidige situatie en op het aanleren van nieuw gedrag en het ervaren van een andere energie.