Energiesessie

Gun jezelf de energie om te zijn wie je bent

Energiesessies worden gegeven door Marije:

‘Een Energiesessie helpt je bij het doorbreken van patronen en geeft verdieping in je persoonlijke ontwikkeling. Het is een geweldige manier om snel tot de kern van een ‘probleem’ te komen. Een energiesessie verandert direct jouw energie en heelt in de kern.’   

Wat is een energiesessie?

Alles wat je denkt, voelt en doet, brengt een bepaalde energie voort. Net zoals omgeving of situaties energie voortbrengen. Energie kan alle kanten op bewegen. Zowel buiten je lijf als binnenin.

Soms zet energie zich vast in je lichaam. Je kan dit vergelijken met water dat ijs wordt. Als energie zich vastzet, kan je daar last van hebben. Bijvoorbeeld door fysieke of emotionele pijn. Door het ervaren van angst, twijfel, of weinig energie. Of simpelweg door het ervaren van onrust. 

Niet iedereen merkt dit bij zichzelf op. Over het algemeen kan je stellen dat hoe bewuster je leeft, hoe sneller je dit doorhebt. 

Er zijn verschillende manieren om ‘ijs’ te smelten zodat energie weer vrij kan stromen. Een energiesessie is een manier om dat te doen.

Met een energiesessie ontdekken we dus mogelijke energieblokkades. Vervolgens lossen we deze op. Zo herstellen we de natuurlijke energiestroom die jouw lijf, hoofd, hart en omgeving met elkaar verbindt. Ook ga je door een energiesessie voelen en begrijpen wat je lijf en energetisch lichaam te vertellen hebben.

Na afloop van een energiesessie kan je je over het algemeen makkelijker ontspannen en inspannen. Rust en creatie zijn meer in balans. Veel mensen ervaren ook meer plezier en vrijheid in denken, voelen en doen.

Veel klanten ervaren een energiesessie ook waardevol in het loslaten van (oude) pijn of overtuigingen. Het geeft ze een extra duwtje in de richting waarop zij willen leven. Zo helpt een energiesessie met het doorbreken van patronen.

Een energiesessie vindt plaats op een behandelbank, net als bij de fysiotherapeut of masseur, of op afstand (zie hieronder meer info i.v.m. aangepast aanbod i.v.m. COVID-19). Het grote verschil is dat een energiesessie werkt op energetisch niveau. Dat kan je niet zien, maar wel voelen. Het blijkt dat sessies op energetisch niveau net zo belangrijk zijn voor herstel, optimale energie en levenslust, als sessies op fysiek en mentaal niveau. Daarom combineert ReRunYourself deze gebieden. 

 

‘In verband met de regelingen rondom COVID-19 heb ik besloten op dit moment alleen Energiesessies op Afstand te geven. 

‘Op afstand?’ hoor ik je denken. ‘Kan dat?’ 

Jep, dat kan! 

Energie heeft de magische eigenschap (hoewel het ook  wetenschappelijk verklaarbaar is) om ook op afstand te werken. Veel van mijn klanten moeten eerst even wennen aan het idee, maar eenmaal geprobeerd zijn ze overtuigd. 

Soms zijn sessies op afstand zelfs effectiever dan in real-life! 

Omdat ik het belangrijk vind dat zoveel mogelijk mensen JUIST NU gebruik kunnen maken van een Energiesessie heb ik het tarief voor een sessie op afstand tijdelijk aangepast.’ 

Energiesessie op Afstand kost nu: 

€70,- excl. btw 

Hoe werkt een Energiesessie op Afstand?

‘We spreken samen een moment af dat wij contact hebben via telefoon of videocall. Hierin bespreken we waarom jij op dit moment behoefte hebt aan een Energiesessie. 

Vervolgens ga jij verder met datgene wat je wil doen. Je hoeft niets te doen of te laten terwijl ik de Energiesessie op afstand geef. Ik stem me af op jou en werk vervolgens via energie met jouw energie. 

Na afloop laat ik je weten hoe het is gegaan. Ik vertel je wat ik ben tegengekomen en waaraan we hebben gewerkt. Als ik opvallend inzichten of informatie ben tegengekomen, deel ik die met je. Ik neem dit voor je op in een voicebericht. Eventueel ontvang je nog bijbehorende informatie per email. Indien gewenst hebben we nog even telefonisch contact.

 

ReRun_Yourself

Meer info over een Energiesessie:

Marije behandelt met haar handen vlak boven het lichaam. Op afstand werkt ze via afstemming, beelden en eveneens via haar handen. Ze heeft haar eigen methode ontwikkeld waarin ze onder andere reiki combineert met intuïtie, kennis en ervaring als gedragswetenschapper, topsporter, energiecoach en mens. 

Iedere sessie verloopt anders, omdat energie altijd in beweging is. Een energiesessie heelt, ontspant, geeft inzichten en energie. Eigenlijk is een energiesessie een energetische schoonmaak. Je draait samen aan de volumeknop van jouw energie.  

Vaak voel je je na een energiesessie rustig, ontspannen en gelukkig. De spanning die je soms al een tijd met je meesleept, is weg. Veel mensen zijn na een energiesessie in staat om makkelijker beslissingen te maken. Soms zijn dat beslissingen waar ze al heel lang over twijfelden. Sommige mensen krijgen inzichten. Anderen ervaren dat hun fysieke klachten of blessures verminderen. Doordat energie weer vrij gaat stromen, voelen mensen zich lichter en ervaren ze meer balans. 

Een energiesessie stelt veel ambitieuze en actieve mensen in staat om hoofd, hart en lijf te verbinden. Juist in een druk leven waarin we werken aan onze dromen en alle ballen hooghouden, ligt het op de loer om die connectie soms te verliezen. Zie een energiesessie daarom als een oplaad- of resetmoment. Een periodiek onderhoud waardoor jij jezelf in staat stelt te doen wat jij werkelijk wenst. Op welk gebied dan ook.

Prijzen

Particulier tarief:

JUIST NU: € 70 voor Energiesessie op Afstand

Normaal tarief € 110.  Prijzen zijn excl. btw.

Zakelijk tarief:

Locaties

Wolfhezerweg 120-10, Wolfheze

Energiesessies worden ook ‘op locatie’ gegeven. Bijvoorbeeld bij bedrijven, tijdens retraites, of op mooie plekken in de natuur. In overleg bepalen we of de locatie hiervoor geschikt is. 

1 Energiesessie: Prijs in overleg. 

‘Ik plan met regelmaat 1-op-1 Coaching met een Energiesessie bij Marije. Het helpt me om bij mijzelf te blijven in m’n volle actieve dagelijks leven. Marije is een kei in snel analyseren, mijn situatie vanuit verschillende niveaus bekijken en me de juiste vragen stellen. Ze kan mijn energie als het ware lezen. In iedere sessie leer ik nieuwe dingen. Na afloop van een Energiesessie voel ik me rustig en krachtig tegelijk.’
Mieke (42)
Moeder, projectmedewerker en wandelaar
Ik heb veel gehad aan Marije's energiesessies en 1-op-1 coaching in 2017. Marije luister ontzettend goed, analyseert tegelijkertijd en stelt de juiste vragen zodat iemand echt goed moet nadenken en bij zichzelf komt. De energiebehandeling die hierop volgt is voor mij een echte verassing gebleken. Ik ben door Marije's coaching en energiesessies echt in mijn rust en kracht gezet. Heel veel dank hiervoor.'
Jose