Energiesessie

Gun jezelf de energie om te doen wat jij werkelijk wil

Energiesessies worden gegeven door Marije:

‘Ik vind het fantastisch als iemand ervaart dat een energiesessie een boost kan geven in herstel, het opdoen van energie en ontspanning, en bijdraagt aan het neerzetten van prestaties waar iemand naar verlangt.’  

Wat is een energiesessie?

Door een energiesessie ga je voelen en begrijpen wat je lijf te vertellen heeft. We ontdekken mogelijke energieblokkades en lossen deze op. Zo herstellen we de natuurlijke energiestroom die jouw lijf, hoofd en hart verbindt. Dat levert je zowel ontspanning als energie op. Maar ook plezier en vrijheid in denken en doen. 

Een energiesessie vindt plaats op een behandelbank, net als bij de fysiotherapeut of masseur. Het grote verschil is dat een energiesessie werkt op energetisch niveau. Dat kan je niet zien, maar wel voelen. Het blijkt dat sessies op energetisch niveau net zo belangrijk zijn voor optimale energie en prestaties, als sessies op fysiek en mentaal niveau. Daarom combineert ReRunYourself deze drie gebieden. 

Marije behandelt met haar handen vlak boven het lichaam. Ze heeft haar eigen methode ontwikkeld waarin ze onder andere reiki combineert met haar intuïtie, kennis en ervaring als gedragswetenschapper, topsporter en energiecoach. 

Iedere sessie verloopt anders, omdat energie altijd in beweging is. Soms doe je samen oefeningen die betrekking hebben op jouw energie, gedachten, of ademhaling. Het hangt af van wat jij op dat moment nodig hebt. Een energiesessie heelt, ontspant, geeft inzichten en energie. Eigenlijk is een energiesessie een energetische schoonmaak. 

 

Vaak voel je je na een energiesessie rustig, ontspannen en gelukkig. De spanning die je soms al een tijd met je meesleept, is weg. Veel mensen zijn na een energiesessie in staat om makkelijker beslissingen te maken. Soms zijn dat beslissingen waar ze al heel lang over twijfelden. Sommige mensen krijgen inzichten. Anderen ervaren dat hun fysieke klachten of blessures verminderen. Doordat energie weer vrij gaat stromen, voelen mensen zich lichter en ervaren ze meer balans.  

ReRun_Yourself

Voor veel ambitieuze sporters en professionals blijkt dat een energiesessie veel meerwaarde heeft. Het stelt ze in staat om hoofd, hart en lijf te verbinden. Juist in een druk leven waarin we werken aan onze dromen en alle ballen hooghouden, ligt het op de loer om die connectie te verliezen. Zie een energiesessie daarom als een oplaad- of resetmoment. Een periodiek onderhoud waardoor jij jezelf in staat stelt te doen wat jij werkelijk wil. Op welk gebied dan ook.

Prijzen

Particulier tarief:

1 Energiesessie € 110

Een energiesessie duurt ongeveer 75 minuten. We combineren de werkelijke behandeling met coaching en praktische adviezen. Prijzen zijn excl. btw.

Zakelijk tarief:

Locaties

Wolfhezerweg 120-10, Wolfheze

Energiesessies worden ook ‘op locatie’ gegeven. Bijvoorbeeld bij bedrijven, tijdens retraites, of op mooie plekken in de natuur. In overleg bepalen we of de locatie hiervoor geschikt is. 

1 Energiesessie: Prijs in overleg.