Energiesessie & Coaching

Gun jezelf de energie om te zijn wie je bent.

 

Tijdens 1-op-1 Coaching kunnen we een Energiesessie inzetten. Energiesessies worden gegeven door Marije Pieterse-te Raa. 

Wat is een energiesessie?

Een Energiesessie vindt plaats op een behandelbank (zoals bij een fysiotherapeut of masseur) of op afstand. Samen met Marije ontdek je wat jouw energielichaam op dat moment te vertellen heeft. Marije ‘leest’ als het ware de energetische informatie. Samen vertalen we het naar jouw dagelijks leven en ontdekken we hoe jij zelf meer ruimte kan maken om vanuit energie te leven. Wat betekent dat in de dagelijkse praktijk voor de keuzes die je maakt, en je gedachten, emoties en gedrag? 

Vaak zijn innerlijke conflicten zichtbaar in ons systeem, en dus ook in een energielichaam. Dat heb je soms niet in de gaten, maar ondertussen loop je wel steeds tegen dezelfde problemen aan in je dagelijks leven, relaties, lijf, of fitheid. Door via energie te werken, kunnen we informatie achterhalen die via de geest nog niet wordt begrepen. Energiewerk is daardoor heel direct, praktisch, en biedt je precies waar jij (vanuit je kern) mee aan de slag wil in dit moment. 

Marije helpt je met de vertaalslag naar de praktijk, zodat je er ook echt iets mee kan. 

Wat is een energielichaam?

Ieder mens heeft een energielichaam. Net zoals we bijvoorbeeld een fysiek lichaam hebben. We kunnen het energielichaam doorgaans niet zien met het blote oog, maar we kunnen het wel voelen. Ons energielichaam is net als een vingerafdruk: het is uniek en past bij jou. Zodra energie vrij stroomt, voelen we ons doorgaans vitaal en opgeruimd, kunnen we helder denken, ontspannen maar ook inspannen. We kunnen dan gemakkelijker vanuit een bewuste staat naar ons denken en handelen kijken. Onze emoties zijn hierbij een soort richtingaanwijzers.  

De energiesessies van Marije zijn een heel mooi en waardevol samenkomen van energie, wijsheid, inzichten, duidelijkheid, kennis en humor. Ze maakt dat ik rust, kracht en vertrouwen ervaar in relatie tot het opnieuw leren gebruiken van mijn lijf en het terugvinden van mijn oorspronkelijke zelf, kracht en het plezier in bewegen.'​
Reina (42)
Schrijfster kinderboeken, moeder en natuurliefhebber
'Tijdens de Energiesessies kan Marije dingen waarnemen die ik zelf niet altijd kan waarnemen of waar ik me in ieder geval niet altijd bewust van ben. Ik heb ervaren wat energetisch werk kan doen. Spanning in mijn keel en borstgebied werd minder. Stukje bij beetje ben ik aangemoedigd om contact te maken met mijn gevoel en te luisteren. Het effect van de sessies op mijn dagelijks leven is ontzettend groot.'
Saskia (32)
Trainer, coach

Tijdens een Coachingstraject met Energiesessies horen we vaak van klanten terug 

dat ze een of meer van onderstaande zaken ervaren:

  • Meer PLEZIER
  • VRIJHEID in denken
  • RUIMTE en LICHT in het lichaam
  • Gemakkelijker kunnen VOELEN
  • Durven HANDELEN
  • In BEWEGING komen
  • Verruiming van BEWUSTZIJN

 

Waar spreken we af?

Voor Coaching- en Energiesessies ben je van harte welkom in onze praktijkruimte in de bossen van Wolfheze (Veluwe). Ook is er de mogelijkheid om Coaching- en Energiesessies op afstand te volgen. In dat geval maken we een afspraak via Zoom of telefonisch. 

Prijzen:

Particulier Tarief:

Energiesessie & Coachingsessie: €110,- 

Mini-Traject van 3 sessies: €300,- 

Prijzen zijn exclusief BTW. 

Zakelijk Tarief:

Prijs in afstemming tot het (reintegratie) traject van de medewerker. 

 

Adres Praktijkruimte:

Wolfhezerweg 120-10

6874 AW Wolfheze


Op Afstand:

link wordt toegestuurd

Ervaringen:

'Ik boekte een Energiesessie bij Marije naar aanleiding van haar pitch bij het RunCafe. Vanaf mijn 18de heb ik vrij fanatiek aan hardlopen gedaan. Nadat ik een aantal jaren helemaal gestopt was, begon ik op latere leeftijd weer met lopen. Maar daarbij liep ik tegen mijn oude zelf aan. Dit werkte niet zowel prive, zakelijk als sportief.


Marije heeft mij geholpen om meer te "voelen" en balans te brengen tussen gedachten en gevoelens en daar heb ik ontzettend veel aan.

Vooraf waren er zeker twijfels, "dat is niks voor mij... daar ben ik veel te nuchter voor... Het werkt toch niet..." Maar, gelijk tijdens de eerste sessie bij Marije had ik al een goed gevoel. Inmiddels kom nu al geruime tijd 1x per maand bij Marije voor een Energiesessie.

Dat heeft me heel veel geholpen zowel prive, zakelijk als op sportief vlak. Ik heb mijn leven beter op de rit gekregen. Elke sessie is weer anders. Soms emotioneel, soms heel sterk en soms zet het je weer aan tot nadenken. Het helpt me in mijn dagelijks leven doordat ik mezelf en situaties beter onder controle.

Eigenlijk zou iedereen een keer een energiesessie moeten doen. Dan weet je vanzelf wat het voor jou kan doen.'
Dick van den Broek (49)
Eventmanager en gepensioneerd hardloper 🙂
'Toen ik Marije leerde kennen had ik een burn-out en was ik ziek. Aanvankelijk vond ik een Energiesessie nogal 'zweverig' klinken. Omdat ik op persoonlijk vlak een sterke klik voelde met Marije heb ik er op dat moment toch voor open gestaan om het te proberen. 

Toen heb ik zelf kunnen ervaren wat energetisch werk kan doen. Spanning in mijn keel en borstgebied werd minder. Stukje bij beetje ben ik aangemoedigd om contact te maken met mijn gevoel en te leren luisteren naar wat het te zeggen heeft. Dat is niet per se eenvoudig. Soms voelt het alsof je een nieuwe taal moet leren zonder dat je in een woordenboek de betekenis kunt opzoeken. 

Tijdens de Energiesessies kan Marije dingen waarnemen die ik zelf niet altijd kan waarnemen of waar ik me in ieder geval niet altijd bewust van ben. Het idee dat iemand mij verder kan helpen dan ik zelf kan, is voor mij heel waardevol.  We kunnen als mens contact maken op een andere manier dan gebruikelijk in het 'normale' leven. Omdat gevoel zoveel meer zegt dan  woorden kan in feit in evenveel tijd meer informatie worden uitgewisseld.  

Ik heb meerdere sessies gedaan in de afgelopen jaren. De Energiesessies dragen op een belangrijke manier bij aan mijn persoonlijke / spirituele ontwikkeling. Het is een moment van aandacht voor mijzelf. 

Het effect van de sessies op mijn dagelijks leven is ontzettend groot in de zin dat Marije me ook enorm inspireert en aanmoedigt mezelf te zijn en te doen wat goed is voor mij. Ze begrijpt (vermoedelijk uit eigen ervaring) hoe ontwrichtend het is als je dingen doet die niet goed voor je zijn. Het spoort me aan te onderzoeken wie ik ben in de kern en hoe ik het liefste wil leven. 

Het concept van een Energiesessie op afstand voelde aanvankelijk wat onwennig. Ik vond het lastig voor te stellen hoe dat zou werken. Toch heb ik de stap genomen en heel duidelijk het effect tijdens de sessie gevoeld. Doordat ik alleen was, kon ik mij beter op mijzelf concentreren en werd ik niet afgeleid door de aanwezigheid van de ander. Ook het ontvangen van een audio/email-bericht vond ik een groot voordeel. Dit geeft de mogelijkheid het nog eens terug te luisteren of na te lezen om e.e.a. dieper op je in te laten werken. Ik raad het dus zeker aan om te proberen! '
Saskia (31)
Trainer / Coach
'Ik plande een Energiesessie op een moment dat het niet vanzelf stroomde in mijn leven. Nadat de praktische zaken van het verlies van mijn collega en vriendin van 3 maanden daarvoor waren geregeld, daalde de impact van het verlies emotioneel in. De "druk" was eraf en ik begon te voelen wat het met mij deed/had gedaan.

De combinatie van gesprek en verklaren/analyseren icm de fysieke beleving van energie die stroomt/opgeruimd wordt vind ik heel sterk en krachtig. Het ruimt direct duurzaam ook op op meerdere niveaus!

Het belangrijkste inzicht voor mij was de link met de uitgesproken woorden van de coach van een stilteretraite waaraan ik eerder dat jaar had deelgenomen. Die was ook heel energetisch ingericht en ik kon haar woorden nu 'horen' via jouw uitleg en inzichten.'
Vrouw (36)
Zelfstandig ondernemer
'Ik heb veel gehad aan Marije's energiesessies en 1-op-1 coaching in 2017. Marije luistert ontzettend goed, analyseert tegelijkertijd en stelt de juiste vragen zodat iemand echt goed moet nadenken en bij zichzelf komt. De energiebehandeling die hierop volgt is voor mij een echte verassing gebleken. Ik ben door Marije's coaching en energiesessies echt in mijn rust en kracht gezet. Heel veel dank hiervoor.'
Jose
'Ik voelde weinig motivatie om mijn hardlooptrainingen te doen, was mijn passie voor het lopen een beetje kwijt. Voelde me daardoor tijdens het lopen ook gestresst.

Ik twijfelde over de werking van de Energiesessies, omdat ik het best wel lastig vind om op fysiek en emotioneel gebied te luisteren naar mezelf. Ik handel bijna alleen maar vanuit wat ik denk.

Uiteindelijk vond ik het heel prettig en voelde me na de sessie veel rustiger dan ervoor en open voor zaken waar ik geen grip op heb, zoals wat ik voel.

De combinatie van gesprekken met de energiesessie vond ik een hele fijne balans. Zowel omdat je voor beide precies voldoende tijd neemt en omdat het op elkaar aansluit.

Dankzij de sessies ben ik op een andere manier naar hardlopen gaan kijken. Minder vanuit iets dat moet en dat op het programma staat, maar iets dat kan en waarin ik mezelf wil ontwikkelen

Hoewel ik het nog steeds lastig vind om naar mijn gevoel te luisteren en er ook momenten zijn waarop ik er absoluut niet van geniet, merk ik dat ik met meer plezier hardloop en meer luister naar mijn lichaam, durf te accepteren als het een keer minder gaat.

Een Energiesessie is denk ik interessant voor iemand die niet zo lekker in zijn vel zit om wat voor reden dan ook. Ik vind dat je heel erg open bent dus denk dat je mensen met veel verschillende interesses en karakter kunt helpen.'
Anoniem
'Kort na mijn eerste sessie bij Marije kwam ik de volgende, heel erg passende quote tegen.

'With the right person you will experience someone who is able not only to accept but also to love the truth of you and meet your needs because it brings them pleasure to do so.' - Teal Swan.

Marije maakt het verschil door mij echt te zien en daarmee mijzelf de sterke mens achter mijn haperende lichaam te laten zien, zonder afbreuk te doen aan gevoelens, angst en emoties. Daardoor kon ik in een keer een enorme omslag maken in het liefdevol en vol vertrouwen kijken naar mijn lijf. Iets wat ik al heel erg lang kwijt was.

De energiesessies van Marije zijn een heel mooi en waardevol samenkomen van energie, wijsheid, inzichten, duidelijkheid, kennis en humor. Ze maakt dat ik rust, kracht en vertrouwen ervaar in relatie tot het opnieuw leren gebruiken van mijn lijf en het terugvinden van mijn oorspronkelijke zelf, kracht en het plezier in bewegen.'
Reina (42)
Schrijfster kinderboeken, moeder en natuurliefhebber