1-op-1 Coaching

leer samenwerken met energie

In onze 1-op-1 coachingsessies ontdek je wat er voor jou in de weg ligt om de energie te ervaren waar jij naar verlangt. Je leert wat je kan doen om vaker in-het-moment te zijn; dat magische gevoel dat we als kind vaak hadden. En je ervaart hoe het is om comfortabel te zijn met jezelf.

Om bij dat gevoel en gedrag te komen, onderzoeken we of er gedachten, gedrag of emoties zijn die je weg houden van wat je eigenlijk wilt. Of je lichaam en energielichaam signalen geven. En of je dagelijks leven in lijn is met hoe jij werkelijk wilt leven. Vervolgens start de Magie! Iedere dag heb je namelijk de mogelijkheid tot nieuwe keuzes. En dus tot nieuwe uitkomsten en andere energie. In onze 1-op-1 coaching ga je die keuzevrijheid weer voelen. 

Stapsgewijs verander je jouw bewustzijn, voelen, denken, gedrag en lijf. Deze zijn steeds in wisselwerking op elkaar. Wij helpen je met praktische adviezen die je lijf, hoofd en hart ondersteunen in dit proces. Je gaat begrijpen waarom jouw geest en lichaam doen wat ze doen. Vervolgens leer je samenwerken met energie. Dat doen we via jouw lijf, energielichaam en geest. En: in de natuur! 

Veel van onze klanten ervaren na hun sessies meer vertrouwen, kracht, interne rust, focus en heelheid. Hun energie voelt lichter.

Veel klanten combineren hun 1-op-1 coaching met een Energiesessie of Trainingsbegeleiding

 

'Door de gesprekken en energiesessies met Marije leerde ik na mijn overtraindheid om weer meer te luisteren naar mijn gevoel. Door haar eerlijke en open manier van doorvragen stimuleerde ze mij om de belangrijkste knelpunten te herkennen en aan te pakken. In de opbouw van mijn trainingen hielp Emiel mij om heel rustig en stapsgewijs weer fit te worden. Hij past de trainingen aan op mijn actuele niveau en bedenkt altijd weer creatieve trainingen en oplossingen als mijn drukke werkschema roet in het eten gooit. Een echte aanrader als je meer uit je lijf en energie wil halen!'​
Heleen (30)
triatleet & gynaecoloog in opleiding
'Ik heb veel gehad aan Marije's 1-op-1 coaching in 2017. Marije luistert ontzettend goed, analyseert tegelijkertijd en stelt de juiste vragen zodat iemand echt goed moet nadenken en bij zichzelf komt. De energiebehandeling die hierop volgt is voor mij een echte verrassing gebleken. Ik ben door Marije's coaching en energiesessies echt in mijn rust en kracht gezet. Heel veel dank hiervoor.' ​
Jose

Prijzen 

Particulier tarief:

1-op-1 Coachingsessie € 110 

Een 1-op-1 coachingsessie duurt ongeveer 75 minuten. Prijzen zijn excl. btw.

Zakelijk tarief:

Locatie

Wolfhezerweg 120-10, Wolfheze

Coachen doen we ook ‘op locatie’. Bijvoorbeeld bij bedrijven, tijdens retraites, of op mooie plekken in de natuur. Bespreek met ons je voorkeuren en dan kijken we wat er mogelijk is. 

In overleg. We nemen graag contact met je op! 

Een 1-op-1 coachingsessie duurt ongeveer 75 minuten. Prijzen zijn excl. btw.