Verzorging

Pure energie in lijf & Brein

De manier waarop jij jouw lijf verzorgt, kan veel betekenen voor jouw energie, gedachten en gedrag. ReRunYourself biedt de volgende producten op het gebied van verzorging:

Magnesiumspray

Onze ReRunYourself Magnesiumspray biedt een zeer effectieve vorm van magnesium suppletie.

Namelijk, via de huid!

Onze huid werkt als een soort spons waardoor het lichaam stoffen kan opnemen. In tegenstelling tot bij pillen en capsules is er via magnesiumspray nauwelijks opname verlies en zijn er geen toevoegingen nodig. 

ReRunYourself kiest voor 100% natuurlijke ingrediënten. Met onze ReRunYourself Magnesiumspray heb je dus een zeer puur en effectief product in handen.

ReRun_Yourself_Magnesiumspray

BESTEL NU

De ReRunYourself Magnesiumspray is voor sporters ideaal, omdat je de magnesium op plekken kunt sprayen waar je spierpijn ervaart. Hierdoor kan magnesium zeer lokaal in de spieren en bloedbaan trekken. Veel gebruikers ervaren de volgende dag minder spierpijn en kunnen direct na gebruik makkelijker ontspannen.

In de afgelopen jaren hebben we deze Magnesiumspray zelf ontwikkeld, omdat we merkten dat veel ambitieuze sporters en sensitieve mensen extra magnesium konden gebruiken in hun dagelijkse (sport)leven. We hebben hem net zolang doorontwikkeld tot we zelf tevreden waren over de sterkte en de werking. Dit heeft ervoor gezorgd dat de ReRunYourself Magnesiumspray een hoge concentratie magnesium biedt. Ideaal voor sporters die doorgaans veel behoefte hebben aan magnesium. Zowel tijdens hun prestaties, als in hun herstel en dagelijks leven.

Effecten

Sporters die de ReRunYourself Magnesiumspray gebruiken, ervaren onder andere:

  • Snellere afname van spierpijn
  • Vlotter herstel (fysiek en mentaal) na zware trainingen en wedstrijden
  • Sneller inslapen
  • Beter doorslapen
  • Geen 'restless legs' meer
  • Makkelijker kunnen ontspannen
  • Overall vitaler en gelukkiger

prijzen

50ml RRY Magnesiumspray (glazen flesje)

€ 12,25

100ml RRY Magnesiumspray (glazen flesje)

€ 15,50

(prijzen inclusief btw, exclusief verzendkosten)

Voedingsbegeleiding

De meeste ambitieuze sporters eten vaak al best gezond. Toch zien we bij veel van onze klanten dat zij nog meer uit hun voeding kunnen halen als het gaat om optimale energie en herstel. 

Met onze individuele voedingsbegeleiding nemen we jouw huidige voedingspatroon onder de loep. We kijken waar verbeteringen zijn aan te brengen en geven je alleen adviezen mee waar jij iets mee kunt. Dus: praktisch, toepasbaar en lekker. 

ReRun Yourself

Sportmassage

Als ervaren sporters kennen wij het belang van een goede sportmassage. Vandaar dat we deze manier van verzorging en herstel aanbieden aan onze atleten. 

ReRunYourself Sportmassages worden gegeven door Emiel. Hij heeft jarenlange ervaring als sportmasseur. Emiel heeft zowel amateursporters als topsporters op de massagebank. Hij doet er alles aan om de energie in jouw spieren weer optimaal te laten stromen. 

Een goede sportmassage helpt je in herstel, blessurepreventie en het ervaren van meer energie.