Sport & Spirit 6-weken Traject

verhoog jouw energie - verbind sport & spirit

Een ReRunYourself Sport&Spirit traject is voor jou:

  • Als je voelt dat Sport en Spirit met elkaar zijn verbonden en je wel wat hulp kan gebruiken om dat praktisch toe te passen in je dagelijks leven.
  • Als je het interessant vindt om je sportleven te verbinden met je gevoel, intuïtie en oerkennis. Of andersom.  
  • Als je vaker in FLOW wil zijn. Zowel in Sport als in andere gebieden en momenten in je leven. 

De verbinding tussen hoofd, hart en lijf is belangrijk als je jouw potentieel wil benutten. Het maakt dat we ons verbinden met het geheel. Daar zijn steeds meer mensen van doordrongen. In de praktijk blijkt dat dit soms lastig is te vertalen in doen.

Soms ervaar je die hoofd, hart en lijf verbinding meer bij toeval, dan door bewuste keuzes en handelingen. Soms weet je niet zo goed hoe je die verbinding tussen hoofd, hart en lijf voor jou werkt. Of hoe het uitvoerbaar is in jouw sport, trainingsprogramma, of dagelijks leven. Soms zit je vast in een patroon dat je niet doorbroken krijgt.  En soms is het simpelweg tijd voor een nieuwe uitdaging. 

Wat de reden ook is, een Sport & Spirit traject helpt jou om de verschillende lagen in jezelf te gebruiken, je te verbinden met Spirit, en een andere Energie te ervaren. 

Want, juist via Sport kunnen we dit leren en leven! Denk aan het gevoel van Flow dat je misschien wel eens hebt ervaren. Tijdens Sport kan je je lichaam en geest gebruiken als een soort portaal. Daardoor gaat er een andere energie stromen. Bij dat proces help ik (Marije Pieterse-te Raa) je heel graag. 

Het resultaat? 

Kennis over jezelf, trainingsleer en spirit. Een open mind. Een schoon en energiek lichaam. En bovenal: Plezier doordat je beweegt in verbinding met jezelf en het geheel. 

In 6 weken tijd verbinden we sport met spirit. We verbinden ‘boven’ (spirit, intuïtie, de bron) met ‘beneden’ (lichaam, natuur, praktijk, bewegen). Je leert hoe je kennis (over jezelf, trainingsleer, spiritualiteit, natuurcycli en energie) kan vertalen in beweging en trainingen. Juist door te ervaren! We gaan samen op pad en trekken de natuur in. We zullen al hardlopend, wandelend en via geestelijke en lichamelijke oefeningen jouw sport en spirit samenbrengen.  

Daarnaast ontdekken we door middel van Energiesessies waar jouw energie nog vrijer wil stromen. Dat vertalen we naar jouw manier van bewegen. We brengen jouw trainingsschema samen met jouw ware wensen. Ruimen op wat er geloosd mag worden. Allemaal in lijn met wie jij in de kern bent. Zodat je kan doen, wat je te doen hebt. 

Afhankelijk van jouw fitheid bepalen we samen wat voor type trainingen geschikt zijn. Je gaat ervaren dat trainen niet langer een lineair proces hoeft te zijn, maar multidimensionaal is. Dat zorgt niet alleen voor meer energie en een duurzame trainingsopbouw, het bezorgt jou ook meer vertrouwen en plezier tijdens bewegen.

 

Tijdens het Sport & Spirit traject wordt je gedurende zes weken begeleid door Marije Pieterse te Raa. Jarenlang was zij actief als 1500m loopster op nationaal en internationaal niveau. Ze heeft een achtergrond in de psychologie. En combineert sport en psychologie met Energiewerk. Marije heeft een grote passie voor leven en bewegen in en met de natuur.

Marije: ‘Iedere maand maak ik ruimte voor vier Sport&Spirit Trajecten. Word jij blij van het idee dat 1 van die plekken voor jou is? Dan hoor ik je graag! Neem via de knop hieronder contact op, of bel me. Dan plannen we een intake om te kijken of het Sport & Spirit traject bij jou past. En hoe we dit het beste kunnen vormgeven voor jou. ‘   

BW20200626 Marije-3228

Wat kan je verwachten tijdens een Sport & Spirit traject?

Zes weken lang ontvang jij:

– Intensieve 1-op-1 begeleiding waarin je leert hoe jij zelf je geest, lijf en energielichaam naar een hogere Energiefrequentie kan brengen, in lijn met jouw kern en het geheel.

– 4 live trainingen waarin we samen de natuur in gaan om te trainen. Trainen doen we via wandelen, oefeningen, en / of hardlopen. (Online trainen kan ook, als dat voor jou op dit moment beter past.)

Wandel of Hardloopanalyse. We nemen jouw beweeg techniek op op video. Je ontvangt advies en oefeningen om jouw (hard)looptechniek te veranderen zodat Energie optimaal kan stromen en je vrij kan bewegen.

– Een persoonlijk trainingsschema zodat je ook thuis weet en leert hoe jij kan trainen in afstemming op verschillende lagen.

– Een tot drie Energiesessies wanneer jij die nodig hebt. Het aantal is afhankelijk van jouw ontwikkeling en wens.

Tussentijdse begeleiding via bellen, voicemessages en berichten. Bij ReRunYourself geloven we in de kracht van in-het-nu-coaching. Dat betekent dat je gedurende deze zes weken altijd een beroep mag doen op mijn begeleiding en kennis.

Prijs

Sport & Spirit Traject: € 750,

 Deze prijs is excl. BTW. 

De 6 weken hoeven niet aansluitend plaats te vinden. Idealiter wel binnen een tijdsbestek van 10 weken. 

Is betaling in 1 keer lastig, maar voel je wel committent? Dan zoeken we samen een oplossing.

Locatie

In de bossen en over de heide op de Veluwe in de omgeving van Wolfheze. 

Energiesessies vinden plaats op afstand. Een eerste energiesessie kan eventueel live in mijn praktijk plaatsvinden. 

Mahatma Ghandi: 

‘Het menselijk lichaam is de beste voorstelling van het universum in het klein. Wat niet in het menselijk lichaam bestaat, kan ook niet worden gevonden in het universum. En wat er bestaat in het universum, kan ook worden gevonden in het menselijk lichaam.’