Sport & Spirit 6-weken Traject

verhoog jouw energie - verbind sport & spirit

Herprogrammeer je lijf, brein en ziel naar een hogere energie! 

Een ReRunYourself Sport&Spirit traject is speciaal voor jou:

  • Als je al flinke stappen hebt gemaakt in je persoonlijke ontwikkeling en het nu tijd is om ook jouw lijf mee te laten doen.
  • Als je een ervaren sporter bent, en het nu tijd is om ook jouw gevoel en ziel mee te laten doen.

De verbinding tussen hoofd, hart en lijf is belangrijk als je jouw potentieel wil benutten. Daar zijn steeds meer mensen van doordrongen. In de praktijk blijkt dat in die holistische verbinding een vertaling naar lichaam, beweging en sport soms ingewikkeld is. We verliezen ons in presteren en hard werken. We bewegen niet (meer) doordat onze aandacht uitgaat naar andere gebieden die ogenschijnlijk niet samengaan met sport. Of we verlammen, doordat we wachten op vermindering van klachten, tijd, of bang zijn teveel van ons lichaam te vragen. Vaak zijn we ondertussen het plezier in bewegen en vertrouwen in ons lichaam verloren. 

Een Sport & Spirit traject helpt je om de verschillende lagen in en om je heen met elkaar te verbinden. Het resultaat? Vooruitgang, Energie en Plezier. 

In 6 weken tijd verbinden we sport met spirit. We verbinden ‘boven’ (spirit, intuïtie, de bron) met ‘beneden’ (lichaam, natuur, praktijk). Je leert hoe je kennis (over jezelf, trainingsleer, spiritualiteit, natuurcycli en energie) kan vertalen in beweging en trainingen. Juist door te ervaren! We gaan samen op pad, trekken de natuur in, en zullen al hardlopend, wandelend en via oefeningen jouw lijf en spirit samenbrengen.  

Daarnaast ontdekken we door middel van Energiesessies waar jouw energie nog vrijer wil stromen. Dat vertalen we naar jouw manier van bewegen. We brengen jouw trainingsschema samen met de wensen uit jouw kern. Met wie jij in de kern bent en wat jij nodig hebt. Zodat je kan doen, wat je te doen hebt. 

Afhankelijk van jouw fitheid bepalen we samen wat voor type trainingen geschikt zijn. Je gaat ervaren dat trainen niet langer een lineair proces hoeft te zijn, maar multidimensionaal is. Dat zorgt niet alleen voor meer energie en een duurzame trainingsopbouw, het bezorgt jou ook meer vertrouwen en plezier tijdens bewegen.

Want, de plek waar sport en spirit samenkomen is plezier!

Wat kan je verwachten tijdens een Sport & Spirit traject?

Zes weken lang ontvang jij:

– Intensieve 1-op-1 begeleiding waarin je leert hoe jij zelf je geest, lijf en energielichaam naar een hogere Energiefrequentie kan brengen.

– 4 tot 6 live trainingen waarin we samen de natuur in gaan om te trainen. Trainen doen we via wandelen, oefeningen, en / of hardlopen.

Wandel of Hardloopanalyse. We nemen jouw techniek op op video. Je ontvangt advies en oefeningen om jouw (hard)looptechniek te veranderen zodat Energie optimaal kan stromen en je vrij kan bewegen.

– Een persoonlijk trainingsschema zodat je ook thuis weet en leert hoe jij kan trainen in afstemming op de verschillende lagen in jouzelf en Spirit. 

Energiesessies wanneer jij die nodig hebt. Het aantal is afhankelijk van jouw ontwikkeling en wens.

Tussentijdse begeleiding via bellen, voicemessages en whatsapp. Bij ReRunYourself geloven we in de kracht van in-het-nu-coaching. Dat betekent dat je gedurende deze zes weken altijd een beroep mag doen op onze begeleiding en kennis.

 

Tijdens het Sport & Spirit traject wordt je gedurende zes weken begeleid door Marije Pieterse te Raa. Jarenlang was zij actief als 1500m loopster op nationaal en internationaal niveau. Ze heeft een achtergrond in de psychologie. En combineert sport en psychologie met Energiewerk. Marije heeft een grote passie voor leven en bewegen in en met de natuur.

Marije: ‘Iedere maand maak ik ruimte voor vier Sport&Spirit Trajecten. Word jij blij van het idee dat 1 van die plekken voor jou is? Dan hoor ik je graag! Neem via de knop hieronder contact op, of bel me. Dan plannen we een intake om te kijken of het Sport & Spirit traject bij jou past. En hoe we dit het beste kunnen vormgeven voor jou. ‘   

BW20200626 Marije-3228

Een Sport & Spirit traject is voor jou als je verlangt naar bewegen en trainen op een manier waar geest, lichaam en ziel met elkaar zijn verbonden. 

Prijs

Heerlijke Herfst Prijs:
€599,- (ipv 750,-)

 Deze prijs is excl. btw en geldt tussen 1 oktober 2020 en 30 oktober 2020. 

Locatie

In de bossen en heide op de Veluwe in de omgeving van Wolfheze. (In overleg behoren andere locaties ook tot de mogelijkheden.)

Energiesessies vinden plaats op afstand.