Workshops & Trainingen

Met meer mensen naar meer energie!

Werk samen aan meer Energie

Wil jij met je team, bedrijf of groep mensen werken aan meer energie? En wil je leren hoe je dat kan bereiken met tools die je van nature al hebt? 

ReRunYourself geeft workshops, trainingen en teambegeleiding waarin je leert hoe je met behulp van je hoofd, lijf, intuïtie en omgeving meer energie kan genereren. 

 

Teambegeleiding 

In onze teambegeleiding geloven we in de kracht van Energie bij openen, verbinden en bewegen. Dit kan tot magische resultaten leiden, maar is ook vaak spannend en ingewikkeld.

Onze teambegeleiding start na een uitgebreide intake en is volledig op maat. Meestal bestaat de begeleiding uit meerdere sessies. Sommige sessies zijn voor het hele team, sommige individueel. Het staat voorop dat jullie als team zelf in beweging komen. Van binnenuit.  

Workshops en Trainingen

Een greep uit onze workshops & Trainingen:

 

Ruimte in je Hoofd: Een training voor mensen die overlopen met to-do lijstjes. Je leert hoe (onbewuste) gedachten, lijf en emoties samenwerken. Ook ontdek je wat het effect van stress is op jouw hele systeem. Je ontdekt wat je hier zelf in kan doen, o.a. met behulp van breintraining en beweging. 

 

De kracht van Ademhaling: Een workshop waarin je ontdekt hoe jij ademt en wat dit voor je energie en (sport)prestaties betekent. Je leert welke ademhalingsoefeningen en/of -training je kan doen om je energieker te voelen en beter te presteren. Zowel voor werknemers als sporters geschikt. 

 

Beweging brengt Verder: Een workshop voor werknemers die regelmatig een inkak-moment ervaren, door het vele thuis werken een vermindering ervaren in hun energie, of niet verder komen in hun denk- en creatieve processen. Hoe kan jij je lijf en geest inzetten om de energie en ideeën weer te laten stromen? 

Veel van onze workshops en trainingen ontwikkelen we in overleg met onze opdrachtgevers. 

Heb je interesse, of wil je meer weten over de mogelijkheden?

We gaan graag met je in gesprek!