Workshops & Trainingen

Met meer mensen naar meer energie!

Werk samen aan meer Energie

Wil jij met een groep mensen werken aan meer energie? En wil je leren hoe je dat kan bereiken met tools die je van nature al hebt? 

ReRunYourself geeft workshops en trainingen waarbij je leert hoe je met behulp van je hoofd, lijf, intuïtie en omgeving meer energie kan genereren. 

 

Een greep uit onze workshops en trainingen:

De kracht van Ademhaling: Een workshop waarin je ontdekt hoe jij ademt en wat dit voor je energie en (sport)prestaties betekent. Je leert welke ademhalingsoefeningen en/of -training je kan doen om je energieker te voelen en beter te presteren. Zowel als voor werknemers als sporters geschikt. 

 

Ruimte in je Hoofd: Een training voor mensen die overlopen met to-do lijstjes. Je leert hoe jouw hoofd, lijf en emoties samenwerken. Ook ontdek je wat het effect van stress is op jouw hele systeem. Je ontdekt wat je hier zelf in kan doen, o.a. met behulp van mindfulness en beweging. 

 

Beweging brengt Verder: Een workshop voor werknemers die regelmatig een inkak-moment ervaren, of niet verder komen in hun denk- en creatieve processen. Hoe kan jij je lijf inzetten om de energie en ideeën weer te laten stromen? 

 

We geven onze trainingen en workshops bijvoorbeeld aan teams, bedrijven, militairen, hardlopers, triatleten en actieve moeders.  

Veel van onze workshops en trainingen ontwikkelen we in overleg met onze opdrachtgevers. Heb je interesse, of wil je meer weten over de mogelijkheden? We gaan graag met je in gesprek!

ReRun_Yourself_looptechniek
ReRun_Yourself_Trainingsbegeleiding