Energiesessie

Energize yourself

De wereld verandert momenteel in sneltreinvaart. Dat geldt voor ons allemaal, op onze eigen manier. 

Hoewel verandering een logisch en natuurlijk proces is, kan het spannend zijn. Ongemakkelijk voelen. Frustreren als het niet snel genoeg gaat. 

In een veranderproces kan een Energiesessie waardevol zijn. Tijdens een Energiesessie ga je zien en voelen waar energie (nog) niet stroomt. We heffen blokkades op en veranderen patronen. 

Naast het ‘niet zichtbare’ energiewerk, voeren we een 1-op-1 gesprek waarin ik je uitnodig om je geest te openen, je lijf te bewegen en energie te voelen. Je gaat bewegen. Veranderen. Van binnen naar buiten en andersom. 

 

Wat is een energiesessie?

Alles is energie. Dat klinkt groots en simpel tegelijk. En dat is het eigenlijk ook. Een Energiesessie is dan ook groots en simpel.

Ik geloof dat verandering in energie ogenblikkelijk kan gebeuren. Als jij dat wilt en je bewustzijn daar is. In die zin is een Energiesessie simpel.

Omdat energie op verschillende lagen werkt, binnen en buiten jou, zichtbaar en niet zichtbaar, kunnen de effecten van een Energiesessie doorwerken op verschillende gebieden in jou en in je leven. Veranderingen in energie helpen mee in zelfvernieuwing en transformatie op grotere schaal. In die zin is een Energiesessie groots. 

Ik voel enorme passie om mensen te helpen in hun veranderproces naar lichte energie. Ik ben ervan overtuigd dat we op aarde zijn aanbeland in een fase waarin dit een logische vervolgstap is. Ieder op zijn of haar eigen manier. 

Tijdens een Energiesessie ontdekken we mogelijke energieblokkades en lossen die op. Zo geven we weer ruimte aan de natuurlijke energiestroom die door jouw lijf, hoofd, hart en omgeving stroomt. De stroom die alles met elkaar verbindt. Praktisch gezien, ga je door een energiesessie voelen en begrijpen wat je lijf, emoties en energielichaam te vertellen hebben. Ik help je met het vertalen naar jouw ‘dagelijks’ leven.

Na afloop van een energiesessie wordt vaak het volgende ervaren:  

   Meer PLEZIER

   VRIJHEID in denken

   Gemakkelijker kunnen VOELEN

   Durven HANDELEN 

   In BEWEGING komen

   Verruiming van BEWUSTZIJN

Voor veel klanten is een energiesessie ook waardevol in het loslaten van (oude) pijn. Veel mensen kunnen na afloop makkelijker ontspannen en meer energie genereren. Een energiesessie kan dus helpen met het veranderen van patronen en blokkades. 

Een energiesessie kan je gewoon vanuit jouw huis volgen. Op afstand dus. Als je liever face-to-face afspreekt, kan dat ook. In dat geval ben je van harte welkom in mijn praktijkruimte in de bossen van Wolfheze (Veluwe). 

 

Wie ben ik?

 

Ik heet Marije Pieterse-te Raa. De afgelopen 15 jaar heb ik mij ontwikkeld tot de holistisch Energiewerker die ik nu ben. Iemand die psychologie (achtergrond als orthopedagoog), energie (scholing en dagelijkse verdieping in spiritualiteit en energiewerk), natuur (diepe connectie van jongs af aan) en ons lijf (ervaring als topsporter (1500m loopster) en brede kennis en ervaring in natuurlijke voeding, supplementen en holistische effecten van beweging) met elkaar verbindt.

Met enorm veel plezier maak ik energiewerk down to earth en toepasbaar. Met een liefdevolle en stimulerende benadering breng ik energie in beweging. In mijzelf. In jou. En vanuit het grotere plaatje bezien hier op aarde. 

De kans is groot dat je in onze Energiesessie humor, praktische adviezen en een groot voelend vermogen ervaart. Op dit moment zijn Energiesessies mijn favoriete manier om mensen te begeleiden naar een lichtere manier van leven. 

Een sessie boeken kan via onderstaande knop (contactformulier), via telefoon, een berichtje, mail of dm op Instagram. Binnenkort vindt je hier een online agenda. 

BW20200626 Marije-3228

 ENERGIESESSIE OP AFSTAND

‘Op afstand?’ hoor ik je denken. ‘Kan dat?’ 

Jep, dat kan! 

Energie heeft de magische eigenschap (die ook  wetenschappelijk verklaarbaar is) om op afstand te werken. Ze kent als het ware geen ruimte en tijd. Dat betekent dat jij lekker vanuit huis een Energiesessie kan ontvangen. 

Veel van mijn klanten moeten eerst even wennen aan het idee, maar eenmaal geprobeerd zijn ze overtuigd. 

Soms zijn sessies op afstand zelfs effectiever dan in real-life! 

Omdat ik het belangrijk vind dat zoveel mogelijk mensen  gebruik kunnen maken van een Energiesessie heb ik het tarief voor een sessie op afstand tijdelijk aangepast.’ 

Energiesessie op Afstand kost nu: 

€95,- excl. btw (ipv €110,- excl. btw) 

Hoe werkt een Energiesessie op Afstand?

We spreken samen een moment af voor jouw Energiesessie op afstand. Jij hoeft niets te doen of laten terwijl ik de Energiesessie op afstand geef. Ik stem me af op jou en werk vervolgens via energie met jouw energie. 

Na afloop neem ik contact met je op via telefoon of videocall. We bespreken we hoe het is gegaan. Ik vertel je wat ik ben tegengekomen en waaraan we hebben gewerkt. Gedurende dit uur vertalen we het energieverhaal naar jouw dagelijkse praktijk, je lijf, emoties, gedachten en bewegingen.

Ik neem de inzichten uit de Energiesessie voor je op in een voicebericht. Eventueel ontvang je nog bijbehorende informatie per email. Na afloop mag je altijd contact met me opnemen voor vragen, of een check. 

 

Prijzen

Particulier tarief:

€ 110 voor Energiesessie

€ 95 voor Energiesessie op Afstand

Prijzen zijn excl. btw.

Zakelijk tarief:

Prijs in overleg. Vaak in combi met coachingstraject. 

Locatie

Wolfhezerweg 120-10, Wolfheze

Energiesessies worden ook ‘op locatie’ gegeven. Bijvoorbeeld bij bedrijven, tijdens retraites, of op mooie plekken in de natuur. In overleg bepalen we of de locatie hiervoor geschikt is. 

ERVARINGEN

'Marije is een bijzonder persoon met een bijzondere gave. Zelden heb ik me zo goed begrepen gevoeld en het gevoel gehad echt gezien te worden voor wie ik ben. Energiesessies van Marije had ik al eerder ervaren in fysieke aanwezigheid, maar het concept van een Energiesessie op afstand voelde aanvankelijk toch wat onwennig  Ik vond het wat lastig voor te stellen hoe dat zou werken. Toch heb ik de stap genomen en heel duidelijk het effect tijdens de sessie gevoeld. Doordat ik alleen was, kon ik mij beter op mijzelf concentreren en werd ik niet afgeleid door de aanwezigheid van de ander. Ook het ontvangen van een audio/email-bericht vond ik een groot voordeel. Dit geeft de mogelijkheid het nog eens terug te luisteren of na te lezen om e.e.a. dieper op je in te laten werken. Ik raad het dus zeker aan om te proberen! Wie weet hoe het je leven verrijkt.' 
Saskia (30)
Advocaat
‘Ik plan met regelmaat 1-op-1 Coaching met een Energiesessie bij Marije. Het helpt me om bij mijzelf te blijven in m’n volle actieve dagelijks leven. Marije is een kei in snel analyseren, mijn situatie vanuit verschillende niveaus bekijken en me de juiste vragen stellen. Ze kan mijn energie als het ware lezen. In iedere sessie leer ik nieuwe dingen. Na afloop van een Energiesessie voel ik me rustig en krachtig tegelijk.’
Mieke (42)
Moeder, projectmedewerker en wandelaar
'Ik heb veel gehad aan Marije's energiesessies en 1-op-1 coaching in 2017. Marije luister ontzettend goed, analyseert tegelijkertijd en stelt de juiste vragen zodat iemand echt goed moet nadenken en bij zichzelf komt. De energiebehandeling die hierop volgt is voor mij een echte verassing gebleken. Ik ben door Marije's coaching en energiesessies echt in mijn rust en kracht gezet. Heel veel dank hiervoor.'
Jose