Om onze klanten te bedanken organiseerden we zaterdag 2 maart de eerste ReRunYourself Trainingsochtend. 

 

Waarom wij onze klanten wilden bedanken? Omdat we samenwerken met onze klanten het mooiste vinden wat er is. In trainingen, coaching en door het overdragen van kennis en advies helpen we mensen naar optimale energie. Daar worden niet alleen zij, maar ook wij blij van. 

 

Om die samenwerking met sportliefhebbers te vieren organiseerden we een gezamenlijke hardlooptraining in de prachtige natuur op de Veluwe. 

 

Onze klanten konden kiezen uit twee gratis trainingen. Een intensieve interval training onder leiding van Emiel. Of een training in looptechniek en flow onder leiding van Marije. 

 

We combineerden de trainingen met drankjes, overheerlijke snacks van Chantal Dailycieux, het testen van de ReRunYourself Magnesiumspray en natuurlijk bijkletsen en kennis delen. Rond het middaguur keerde iedereen weer vol energie huiswaarts. 

 

Houd jij ook van sport en natuur? Van toffe trainingen? Persoonlijke ontwikkeling? En een holistische kijk op sport en leven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief of blijf ons volgen. 

 

Raise your Energy. And Fly!

Marije